Intel® Business Client Software Development
Support for Intel® vPro™ software development and the technologies associated with Intel vPro platforms.

Secure SOL not woking with Commander

sohaib2y
Beginner
164 Views
Hi all,

TSL based SOL is not working with AMT Commander, When I press take control, it starts the Terminal Tool (console window) but nothing appears there, I select "Remote Reboot to Bios Setup" option from menu, the AMT machine boots and enters BIOS, but nothing apperas on the AMT Terminal Tool (Console window).
I think TLS is working fine, because when I had TLS problem, it was not even taking control and was showing error on "Take Control" button.

It worked before in Small Business mode.

Any clue.

Sohaib
0 Kudos
2 Replies
sohaib2y
Beginner
164 Views
I tried again and again with commander, finally it worked, my be I powered AMT down and rebooted, don't know exactly what resolved it...but now its working

Sohaib
Ylian_S_Intel
Employee
164 Views

This is weird, but I do let you disconnect and connect to SOL in the terminal menu and I have found that, since the redirect library does not give me good status of what is going on, it may lose connection and Commander will not know. As for TLS, I have many lots of efforts to have Commnader connect with warnings when something goes wrong with certificate validation. This is important since Commander can still connect to a computer with an invalid certificate, but the redirection library will refuse. Starting with version v0.32, I show connection warnings and gray out the "Take Control..." button.

Ylian (Intel AMT Blog)

Reply