Intel® DevCloud
Help for those needing help starting or connecting to the Intel® DevCloud
1694 Discussions

Aria , Mongo DB and mediainfo doesn't connect while "testing" our project

HarukiOwO
Beginner
1,055 Views

Aria and Mongo DB doesn't connect while "testing" our project on  developer cloud and sometimes mediainfo work and sometimes not why is that ??

0 Kudos
1 Solution
JesusE_Intel
Moderator
968 Views

Hi HarukiOwO,


Thanks for reaching out, I have a couple of questions to help me reproduce the issue.


  1. Are you using one of the samples on Intel Developer Cloud for the Edge?
  2. Are you using the Bare Metal or Containerized environment?
  3. Could you provide steps to reproduce?
  4. Do you see any error messages or logs?


Regards,

Jesus


View solution in original post

0 Kudos
5 Replies
DiyaN_Intel
Moderator
1,003 Views

Hi, 


Thank you for posting in Intel Communities. 


Could you please let us know which DevCloud(DevCloud for oneAPI/DevCloud for Edge) you are using? 


Thanks and Regards,

Diya 



0 Kudos
HarukiOwO
Beginner
988 Views

DevCloud for Edge

0 Kudos
JesusE_Intel
Moderator
969 Views

Hi HarukiOwO,


Thanks for reaching out, I have a couple of questions to help me reproduce the issue.


  1. Are you using one of the samples on Intel Developer Cloud for the Edge?
  2. Are you using the Bare Metal or Containerized environment?
  3. Could you provide steps to reproduce?
  4. Do you see any error messages or logs?


Regards,

Jesus


0 Kudos
HarukiOwO
Beginner
956 Views

no bro i switch oneapi now it worked 

0 Kudos
JesusE_Intel
Moderator
942 Views

If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored.


0 Kudos
Reply