Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
idata
Community Manager
893 Views

DX58SO beep sound not working

Hello Intel!

I really need your help, i'm a bit worried about my DX58SO motherboard because the onboard speaker seems to be not working (no beep sound). No beep sound since the first time I used it until now. I updated the system bios (to this date) and still no sound. I'm thinking maybe the onboard speaker is busted or something. How will I know if the speaker itself is the problem or there's something really wrong.

Everything seems to be working fine, except for the beep sound whnever I power up my computer. I think its also important for this to work because it will help me in troubleshooting whenever I encounter a problem (like memory problem, power, etc)

Thanks!

OS: Windows 7 Ultimate

Motherboard: Intel Smackover DX58SO BIOS: SOX5810J.86A.4598.2009.1211.1321

Processor: QuadCore Intel Core i7 920, 2.66 Ghz SLBEJ Bloomfield DO Socket LGA 1366 Core 45nm

Memory: 2 x 2 GB DDR3 1333mhz

GPU: MSI GeForce 9800GT 1024mb

HDD: WD 10EADS-00M2BO ATA Device 1TB SATA 3Gb/s 32mb cache

Optical Drive: LG Internal / GH22 Super Multi DVD Rewriter

Power Supply: Gigabyte GE-C420N-C2 1x 20-24 pin motherboard connector 1x 4 pin motherboard connector 1x 6 pin graphics card connector 3x SATA connectors 3x peripheral connectors (chassis fans etc.) 1x small 4 pin connector (i also think this is for extra fans and such)

Casing: Gigabyte GZ-X2 incl. 420watts PSU & 1x120mm Rear Fan

Monitor: ACER 19" LCD V193w

Others: Additional Fan: 1x120mm & 1x80mm

0 Kudos
0 Replies
Reply