Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
771 Views

flash memory problem

Hi everyone,  

I'm a new user of FPGA and It seems I have some problem with flash memory 

In programmer, when I downloading the program sof in FPGA, I don't have any problem,  

but when I tried to downloading the program pof in FPGA, so the memory, it won't work anymore. 

Anyone could help me and what should I check in the board. 

Thanks a lot,  

best regards.
0 Kudos
5 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
54 Views

Hi,  

 

What board are you using?
Altera_Forum
Honored Contributor I
54 Views

 

--- Quote Start ---  

Hi,  

 

What board are you using? 

--- Quote End ---  

 

 

Hi,  

Thank you for your answer. I use a FPGA altera max 10 and I intrigue it in my own board
Altera_Forum
Honored Contributor I
54 Views

Hi,  

 

1. Did you selected correct internal configuration scheme in project settings?  

2. Did you generate the .pof with correct ICB settings?
Altera_Forum
Honored Contributor I
54 Views

 

--- Quote Start ---  

Hi,  

 

1. Did you selected correct internal configuration scheme in project settings?  

2. Did you generate the .pof with correct ICB settings? 

--- Quote End ---  

 

 

 

I think my project setting is correct 

I don't see the second question, how could I check
Altera_Forum
Honored Contributor I
54 Views

Hi,  

 

What configuration scheme do you use?  

Did you read https://www.altera.com/content/dam/altera-www/global/en_us/pdfs/literature/hb/max-10/ug_m10_config.p... (https://www.altera.com/content/dam/altera-www/global/en_us/pdfs/literature/hb/max-10/ug_m10_config.p...) chapter "Configuring MAX 10 Devices using Internal Configuration" and followed exact steps described in this chapter?  

 

Could you describe what problem do you have? Device does not boot after .pof programming and repowering board or what?
Reply