Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
3,095 Views

Compile error whilel using Quartus Prime

I am getting the following compile errors while compiling a project in quartus prime, as follows: 

Error (275029): Incorrect connector style at port "dataa[7..0]" for symbol "inst" of type mult 

 

Error (275029): Incorrect connector style at port "datab[7..0]" for symbol "inst" of type mult 

 

 

 

Error (12153): Can't elaborate top-level user hierarchy 

 

https://alteraforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=15391&stc=1 I tried changing to bus line, but it dint work. I also tried using a diagonal bus tool while drawing. That dint work either. 

 

Please help.
0 Kudos
7 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

You've got a single bit wire connecting from the datab input to what looks like the clock input on the ram instance. There's also a wire shorting between the clock and dataa inputs of mult. 

 

They're on the left edge of the mult instance so they are hard to see.
Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

Thanks sstrell. I will try it out and see.

Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

Hi, I corrected the design entry. I am finally seeing the following errors, which I have been unable to get rid of: 

1. Incorrect connector style at port "dtaa[7..0]" for symbol "inst" of type mult 

2. Can't elaborate top-level user hierarchy 

Please help.:(. Modified schematic attached.
Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

Hi, 

 

You can take a look at the attached project, I've created a almost identical design setup and have got it to compile successfully. The device used is different , while the LPM blocks used are almost the same with minor variations. You can use this as a reference.
Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

You still have multiple shorts. Delete all the wires until you don't see any crosses or rounds and reconnect everything.

Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

 

--- Quote Start ---  

You still have multiple shorts. Delete all the wires until you don't see any crosses or rounds and reconnect everything. 

--- Quote End ---  

 

 

Thank you Daixiewen. I tried doing that but a round still appears. I used a diagonal bus line to go from the first data(0..7) of mult to input vcc by clicking on one end and dragging till it meets the other end. A dot then appears. How do I get rid of it or draw so that it doesnt appear? Thanks in advance!
Altera_Forum
Honored Contributor I
444 Views

Delete and re-add components or drag components away from the shorts and delete them. Or drag a selection around the shorts to highlight them and delete.

Reply