Wireless
Issues related to Intel® Wireless Adapters and technologies
5759 Discussions

AX201 160MHZ

Manny
Beginner
701 Views

Hi, i just had an issue where a new laptop equipped with the AX201 160MHZ WIFI 6 Adapter wasn't seeing certain WIFI SSIDS.

i tried updating the driver, tried changing the wireless mode to 802.11ac.

Please advise.

0 Kudos
3 Replies
Esteban_D_Intel
Moderator
684 Views

Hello Manny,

Thank you for posting on the Intel® communities.  

To better assist you I would appreciate if you could provide the following information:


  • Please provide the steps to replicate this behavior.
  • Do you remember if this issue happened after a new OS update or Wireless driver update?
  • Were any changes made prior to this situation?
  • Is this the original adapter that came pre-installed in your system or have you changed/installed a new adapter recently?
  • What driver have you tested? Please provide version.


Please run the following tool and attach the reports generated.   

    

Intel® System Support Utility (Intel® SSU) Download link 

  

1. Open the application and click on "Scan" to see the system and device information. 

2. By default, Intel® SSU will take you to the "Summary View".   

3. Click on the menu where it says "Summary" to change to "Detailed View".   

4. To save your scan, click on "Next", then "Save".   


Esteban D.

Intel Technical Support Technician


      


Esteban_D_Intel
Moderator
668 Views

Hello Manny,

Were you able to check the email that I send you?   

Please let me know if you need further assistance.   

 

Esteban D.  

Intel Technical Support Technician   


Esteban_D_Intel
Moderator
655 Views

Hello Manny,

We have not heard back from you. 

If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer being monitored  

 

Esteban D.  

Intel Technical Support Technician   


Reply