Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Длаза
Novice
291 Views

I can't install devices arria10 (all part). Why?

I did install quartus prime 18.0SE. Load devices "Arria10". When I launch Device Installer, in the “select components” window, after clicking next, a message appears: you didn't select any component for install. What should I do?

0 Kudos
8 Replies
sstrell
Honored Contributor II
179 Views

Did you download the 3 device installation files (.qdz) needed?

 

https://fpgasoftware.intel.com/18.0/?edition=standard&platform=windows

 

#iwork4intel

Длаза
Novice
179 Views

yes of course

sstrell
Honored Contributor II
179 Views

So it doesn't work even after pointing the device installer to the location of the .qdz files? Weird. I'd try downloading them again, double-checking to make sure they are the correct version of the files for the version of Quartus you've installed.

 

#iwork4intel

Длаза
Novice
179 Views

I repeated downloading again and got the same result.

device_select.jpg

sstrell
Honored Contributor II
179 Views

If they’re grayed out like that, it means the device is already installed. Are you saying that when you create a new project or try to select an A10 device for an existing project that Quartus tells you the device is not installed? If so, I’d just uninstall Quartus and start over.

 

#iwork4intel

179 Views

Hi, it seems to me that the Arria 10 device has been installed. Do you see any further issues after Quartus re-installation?

Длаза
Novice
179 Views

Thank you. I reinstalled Quartus and components. It work.

179 Views

I'm glad that the issue has been solved. I will proceed to close this case.

 

------------------------------------------------------------------------------------

p.s. Don’t forget to Reply, and Select the Best Solution. :)

------------------------------------------------------------------------------------

Reply